FAQ - Veel gestelde vragen kung fu

Hieronder vind je meest voorkomende vragen.

Ik heb interesse in één van de FHMA kungfu lessen in Almere of Zaandam wat moet ik doen? Neem contact met ons op via het formulier bij de desbetreffende les, proefles aanvraag, e-mail [email protected] of via het telefoonnummer 0646432970.

Moet ik betalen om mee te trainen?

Nee, u bent van harte welkom om 3 gratis proeflessen te nemen.

Ik wil mij graag inschrijven hoe gaat dit in zijn werk?

Tijdens uw proeflessen krijgt u van ons een inschrijfformulier. Als u zich wilt inschrijven kunt u deze tijdens de eerstvolgende les geven aan de leraar.

Hoe lang zit ik aan een overeenkomst vast?

Veel scholen hanteren 12 maanden contract. Wij doen hier niet aan, wij hanteren een maandelijks opzegtermijn.

Ik wil opzeggen, hoe doe ik dat?

U stuurt per email een bericht naar [email protected] en geeft aan per wanneer u wilt opzeggen. Geef aan in het onderwerp dat het om een opzegging gaat.

Als ik per kwartaal of jaar betaal krijg ik geld terug bij opzegging?

Als u vooruit betaald voor een kwartaal of een jaar, dan krijgt u geen restitutie voor de resterend maanden tenzij het een medische reden of overmacht is.

Betaal ik in de zomervakantie door?

Wij geven 11 maanden per jaar les, tijdens de maand augustus zijn er geen lessen en betaal je ook niet. Wij hebben vaak wel buiten trainingen waar je dan apart voor kunt betalen als je toch graag door traint in de vakantie.

Welke lessen mag ik volgen als ik lid ben?

Je betaald per dag en niet per les. Dit betekend dat je alle lessen op dezelfde dag mag volgen. Je hebt de keuze of je maandag, woensdag of donderdag komt trainen. Voorbeeld: Je bent ingeschreven voor 1x per week en betaald per maand en komt elke maandag. Dit betekend dat je op maandag shaolin kungfu en wing flow system lessen kan volgen. Mocht u vragen hebben die u hier niet ziet staan laat u ons dat dan even weten.