Vechtsport Almere | Wing Flow System in Nederland

Vechtsport Almere ? FHMA is de enige die het Wing Flow System in Nederland aanbiedt en daar zijn we erg trots op. De lessen zijn op dit moment gecombineerd met de zelfverdediging vanuit de Shaolin kung fu. Zo hebben wij een zeer effectieve vechtsport gecreëerd.

Wat betekent wing flow nou eigenlijk?

"WING" Betekent een start aan een nieuwe horizon door de vleugels.

"FLOW" Betekent vloeiend in een preciese actie maar ook om in een flow staat van geest te komen tijdens training en in gevecht.

Van brutaal efficiënte elleboogtechnieken naar explosieve en snel tempo-snijbewegingen zoals lage kicks, slaan met open handen op de bewegingseconomie en trap vaardigheden: de gespecialiseerde en innovatieve trainingsmethoden maken dit gloednieuwe concept geliefd door diverse vechtsportinstructeurs en -praktijken over de hele wereld.

Ben je op zoek naar vechtport almere? probeer onze lessen gratis uit.

Vul hier het formulier in.

 

Ontwikkeling gaat door verschillend niveaus:

Wing Flow System behoort tot de categorie gevechtkunsten waar het levensduur van de training wordt benadrukt.

Stoten, schoppen, ellebogen, gooien, tactiek en verdedigende vaardigheden, Wing Flow System heeft het allemaal. Hoewel het systeem erg sterk is in korte afstands vechten, kunnen we zeggen dat de innovatieve trainingsmethoden samen met een unieke visie op vechtsporten het Wing Flow System uniek maken.

Daar waar de beginniveaus zich richten op de basis en het defensieve deel. Leren de hogere niveaus meer details en het hoe en waarom van technieken en acties. De beoefenaar zal leren waarom het gebruik van gevoeligheidsreflexen onontbeerlijk is en de 'flow' in verschillende aspecten van de kunst neemt een belangrijke plaats in.

Vechtsport Almere?
Ook op zoek naar de meest effectieve vechtsport in Almere kom dan gratis langs voor een aantal proeflessen. De combinatie tussen wingflow system en shaolin zelfverdediging is erg uitgebreid en goed te leren voor iedereen.

Kleding voorschriften

Leden zijn verplicht te dragen:
Zwart club t-shirt en zwarte lange broek.

Niet leden zijn verplicht te dragen:
Zwart t-shirt en lange broek.

Kleuren als geel en rood mogen niet gedragen worden. Dit zijn de kleuren van leraren en grootmeesters. Ook mogen er geen teksten of afbeeldingen staan op het t-shirt.

Prijzen:
Wing Flow Gloves €30,- euro
Wing Flow T-shirt €20,- euro

De structuur van Wing Flow System is als volgt:

Alle levels zijn verdeeld over 3 blokken:
- Basic core levels
- Intermediate core levels
- Advanced core levels

Gevolgd door 3 superior levels en als laatste een flow level