Shaolin kungfu prive training

Met priveles kunt u extra trainen en jouw vaardigheden naar een hoger niveau brengen. Dit kan individueel of met een kleine groep van maximaal 4 personen. Voordelen van een privé training is de persoonlijke aandacht waar fouten direct gecorrigeerd kunnen worden. Er kan een programma gemaakt worden welke aansluit op de persoonlijke behoeftes van u zelf.

Het is ook mogelijk om een specifiek fitness programma te krijgen welke specifiek gericht is op krachttraining of cardio. Deze trainingen worden allemaal in overleg gegeven welke in het weekend plaatsvinden op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

De tarieven zijn exclusief de huur van de accommodatie (gymzaal). Het is ook mogelijk om een eigen locatie aan te geven. Veel voorkomend is een eigen ruimte, tuin of buurtcentrum.

 

Voordelen

1. U bepaald het tijdstip dat u kunt trainen in het weekend

2. Direct gecorrigeerd worden bij gemaakte fouten

3. Extra informatie m.b.t. het uitvoeren en toepassen

4. Een afgestemd programma gericht op uw persoonlijke wensen

5. Versneld programma t.o.v. de lessen Shaolin Kung Fu Kids les

 

De Shaoling Kung Fu Kids les begint vaak met rustig hardlopen en sprintjes trekken, zodat de kids hun energie kwijt kunnen en hun lichaam goed warm wordt. Ook wordt er gewerkt aan kracht dor middel van kikkersprongen, push-ups of iets anders. Net als in de volwassenen Shaolin Kung Fu lessen, zal de warming up zich richten op het warm maken en los rekken van alle spieren van het lichaam. Dit is belangrijk om blessuren te voorkomen! Na de warming-up wordt gewerkt aan de basis die nodig is voor de Shaolin Kung Fu vormen (Taolu). Wij vinden het belangrijk dat de kinderen de vormen goed bestuderen, zodat zij de toepassing begrijpen van de bewegingen in de vorm. Hier wordt genoeg aandacht aan besteed, zodat de kinderen de toepassingen begrijpen en als zelfverdediging kunnen gebruiken! In het Shaolin Kung Fu zijn er veel vormen die wij eigenlijk niet met alleen woorden kunnen uitleggen. Wacht daarom niet langer met het maken van een afspraak en boek vandaag nog een proefles door het formulier in te vullen!

Prive les is alleen voor leden! Wil je een proefles?

Vul dan hier het formulier in.

 

Privelessen

De onderstaande prijzen zijn alleen voor vaste leden van FHMA.

1 persoon

€ 40

2 personen

€ 50

3 personen

€ 60

4 personen

€ 70