Onze nieuwe Website / App is online !

We hebben niet stil gezeten tijdens deze corona crisis en hebben van de tijd gebruik gemaakt om onze nieuwe website zoveel mogelijk af te maken zodat het thuis trainen een stuk makkelijker wordt voor iedereen. Ik wil bij deze veel dank geven aan Rizky Fakkel en Shaquille Pengel die mij geholpen hebben om dit idee uit te werken en de benodigde functionele codes daarvoor te schrijven. Zonder jullie was het niet gelukt om dit van de grond te krijgen.

De nieuwe site is een persoonlijke voortgang voor al onze leden. Elk lid krijgt zijn eigen inlog met eigen statistieken en beoordelingen. Het is een interactieve site waarbij jullie op al jullie vragen antwoord krijgen zowel in de app zelf als van ons als leraar / assisten leraren. Natuurlijk kun je altijd in de les vragen stellen maar zo kunnen jullie altijd vooruit in jullie thuis training. We hebben de gehele lesstof gedigitaliseerd en dit verwerkt in een persoonlijk voortgangs pagina. Elk onderdeel wat je moet kennen / kunnen voor het niveau waar je op dit moment mee bezig bent is volledig uitgewerkt en beschreven met teksten, plaatjes en filmpjes.  Bij elke oefening is er een uit te voeren opdracht welke behaald kan worden via in te zenden video's en in onze lessen. Deze opdrachten worden beoordeeld en voorzien van commentaar. Wanneer een oefening goed is uitgevoerd krijgt de bijbehorende badge een kleur en zal deze worden opgeteld bij je voortgang in het Dashboard. Wanneer alle benodigde opdrachten goed zijn afgerond ben je klaar om mee te doen aan het volgende examen. Op deze manier heb je zelf een goed overzicht waar het op dat moment goed gaat en waar je nog meer aan moet werken en heb je een extra hulptool om te werken aan deze oefeningen.

De komende periode gaan wij alles nog verder uitwerken zodat er zoveel mgoelijk informatie te vinden is over zowel de oefeningen zelf als over de Shaolin / Chinese Cultuur en alles wat daarbij hoort. Wij hopen dat dit voor jullie een hulp is voor jullie individuele training en hopen dat jullie er veel gebruik van gaan maken.

Persoonlijke Pagina

Op je persoonlijke pagina vind je terug hoe ver je bent in een bepaald level en zal steeds meer relevante informatie worden getoond met betrekking tot je vooruitgang.

Responsive

De site is te gebruiken op elk platform zowel mobiel als op een pc of appel computer. Wel raden we aan om de nieuwste browsers te gebruiken zoals google chrome of firefox.

Uitgebreide Uitleg

Bij iedere oefening is een uitgebreide uitleg te vinden over hoe de oefening moet worden uitgevoerd en wat er belangrijk is om de oefening juist uit te voeren.

Filmpjes

Bij elke oefening of vorm zijn 1 of meerdere filmpjes te vinden van desbetreffende oefening zodat je altijd kunt kijken hoe de oefening eruit ziet. Dit kan zijn in slowmotion op snelheid of een detail filmpje.