Onze Kung Fu lessen in Almere en Zaandam

Traditional Shaolin of ook wel Shaolin Kung Fu is de meest bekende Kung Fu kunst welke afkomstig is van de Shaolin Temple in China. De Kung fu lessen in Almere en Zaandam focussen zich vooral op conditie, kracht, Kung Fu wapens, dierenstijlen en nog veel meer. Practical Shaolin is een onderdeel van Shaolin Kung Fu met als focus vereenvoudigde zelfverdediging. Het bestaat uit Qin Na (klemtechnieken), Shuai Jiao (worpen) en Sanda (boxen). Deze drie maken een perfecte combinatie voor zelfverdediging en worden allen behandeld in onze Kung fu lessen.

Kung Fu Kinderlessen

Voor de kinderen zijn de lessen in principe hetzelfde als die voor volwassenen alleen op een iets minder intens niveau. Verder behandelen we ook hier tijd aan conditie, kracht, wapens en zelfverdediging.

Wij zijn ook lid van het jeugdsportfonds en meedoenzaanstad omdat wij vinden dat iedereen onze lessen moet kunnen volgen.

Uitdagende leuke lessen

Buiten alle dingen die je kunt leren in onze lessen is het natuurlijk van belang dat iedereen plezier heeft in onze lessen. Als je geen plezier hebt is het lastig om de trainingen vol te houden. Je bent dan snel geneigd om te stoppen met welke sport je dan ook beoefend. Wij proberen altijd te zorgen voor een optimale sfeer in onze lessen. We proberen de lessen steeds weer leuk en uitdagend te maken voor iedereen ongeacht welk niveau je hebt.

Wing flow system

Behalve de normale kung fu lessen in Almere en Zaandam bieden wij ook het wing flow system aan. Wij zijn de enige sportschool in Nederland die dit systeem aanbieden van oprichter Mark Stas. Deze stijl is meer gericht op zelfverdediging en het snel leren om jezelf te kunnen verweren in situaties op straat.

Traditional Shaolin

Shaolin Kids

Wing Flow System

Proefles Almere

Proefles Zaandam