Shaolin kung fu kinderlessen

De Shaolin kung fu kinderlessen zit zo in elkaar dat het bijdraagt aan de ontwikkeling van een kind. Shaolin Kung Fu leert zowel het kind een gezonde manier van omgaan met lichaam en geest aan als gewoontes die zullen leiden tot succes in het leven. De positieve Shaolin Kung Fu lessen zijn bedoeld om goed gedrag en respect bij te brengen.

Uw zoon of dochter opgeven voor een proefles? Vul nu het formulier in.  

Shaolin kung fu kinderlessen

Onze Shaolin kung fu kinderlessen in Almere en Zaandam behandelen onder andere de flexibiliteit van de kinderen, bevatten motorische bewegingsoefeningen voor de coördinatie van de kinderen, hebben een positieve invloed op het zelfvertrouwen van de kinderen en leren de kinderen discipline. Daarnaast proberen wij ook levenslessen bij te brengen en vertrouwen in de omgeving van de kinderen te geven door bijvoorbeeld zelfverdediging te leren. Echter zijn Shaolin kung fu kinderlessen meer dan slechts zelfverdediging: Er word gewerkt aan de weerbaarheid, omgaan met elkaar en de algehele gezondheid van de kinderen.

Shaolin kung fu kinderlessen

De Shaoling kung fu kinderlessen les beginnen vaak met rustig hardlopen en sprintjes trekken, zodat de kinderen hun energie kwijt kunnen en hun lichaam goed warm wordt. Ook wordt er gewerkt aan kracht dor middel van kikkersprongen, push-ups of iets anders. Net als in de volwassenen Shaolin Kung Fu lessen, zal de warming up zich richten op het warm maken en los rekken van alle spieren van het lichaam. Dit is belangrijk om blessuren te voorkomen! Na de warming-up wordt gewerkt aan de basis die nodig is voor de Shaolin Kung Fu vormen (Taolu). Wij vinden het belangrijk dat de kinderen de vormen goed bestuderen, zodat zij de toepassing begrijpen van de bewegingen in de vorm. Hier wordt genoeg aandacht aan besteed, zodat de kinderen de toepassingen begrijpen en als zelfverdediging kunnen gebruiken! In het Shaolin Kung Fu zijn er veel vormen die wij eigenlijk niet met alleen woorden kunnen uitleggen. Wacht daarom niet langer met het maken van een afspraak en boek vandaag nog een proefles door het formulier in te vullen voor Almere of Zaandam!

Kleding voorschriften

Leden zijn verplicht te dragen: Oranje shaolin uniform, zwart club t-shirt en zwarte schoenen. Niet leden zijn verplicht te dragen: Zwart t-shirt en lange broek. Kleuren als grijs, geel en rood mogen niet gedragen worden. Dit zijn de kleuren van assistent leraren, leraren en grootmeesters.  Prijzen: Oranje Shaolin Uniform €50,- euro Zwarte Shaolin Schoenen €20,- euro Extra zwart Club T-shirt €20,- euro  

Lesdagen:

Op dit moment zijn de lestijden voor kinderen op maandag, woensdag en vrijdag in Almere en woensdag (16.30-17.30) in Zaandam. Kom gerust langs om een 3-tal proeflessen te volgen, meld je aan via het formulier hierboven. Bekijk ons gehele lesrooster.

 

Respect:

Wanneer je les volgt is het belangrijk dat je de regels van de school op volgt. Toon respect naar je leraar en mede leerlingen. Zorg dat je de ander tijdens trainingen niet verwond of blesseert.