FHMA Almere – Kung Fu Zomerkamp 2019 – Ardennen

FHMA – Kung Fu Almere is op zomerkamp geweest in de ardennen.

Op Maandag 29 April zijn we met de volwassenen Kung Fu groep uit Almere naar de Ardennen gegaan om daar een aantal dagen te trainen.

We hadden een oud hotel tot onze beschikking en een mooie tuin om in te trainen. In de omgeving waren mooie bospaden, riviertjes en stijle heuvels. Kortom genoeg natuur en een prachtige plaats om onze kung fu te gaan trainen.

De dagen bestonden uit 4 trainingen per dag. 2 in de ochtend en 2 in de middag. De eerste training bestond uit conditie training en krachttraining. Het heuvelachtige langschap kwam daarbij goed van pas. Een stijle heuvel op rennen, springen of sprinten is even wat anders als op een vlakke gymzaal vloer zoals bij ons in Almere.  De 2e Kung Fu training bestond meestal uit Vormen trainen en Wapentraining. Vervolgens was er elke dag een lunch waarbij we allemaal gezellig aan een lange tafel konden eten en even bij konden komen van de eerste 2 trainingen. Na de lunch was er meestal een training voor de Kung Fu Basis en stretching en herhaling van de nieuwe vorm. De laatste training was een vrije training waar gewerkt kon worden aan de vormen, basis of eigen ontwikkeling.

In de avond werd er elke avond lekker gekookt door 1 of meerdere mensen van de groep zodat er elke dag weer een nieuw recept op tafel kwam. Daarna was iedereen vrij en kon iedereen zich vermaken in het huis. Sommigen gingen een film kijken of gamen, anderen gingen in de Sauna of de jacuzzi of gewoon gezellig met elkaar praten. Op de laatste avond werd er met elkaar een karaoke avond gehouden en hebben we tot laat in de avond meegezongen op alle verzoekjes van de groep. Dit was natuurlijk altijd super zuiver en mooi om te horen.

We hebben in ieder geval erg genoten en kijken al weer uit naar het volgende zomerkamp. Op deze manier leert iedereen van de kung school in Almere elkaar beter kennen en kun je ook eens praten over andere dingen waar je normaal in de lessen geen tijd voor hebt.

Datum: 05-05-2019

logo-FMAC-illustrator-GROOT

Volg ons

Contactformulier

Hier kunt u onze privacy statement vinden

Contactinformatie

 • Vestiging Almere
  Gymzaal Anna Park
  Sas van Gentlaan 10
  1324 CT Almere

  Vestiging Zaandam
  Gymzaal Rosmolenbuurt
  Rosmolenstraat 103,
  1502 PE Zaandam

 • +31 646432970

Wij zijn lid van:

Copyright FHMA 2019 © Alle rechten voorbehouden.