Workshop Wushu Jade Xu en David Törok – 30 Maart 2019

FHMA – Kung Fu Almere op bezoek bij Earl Blijd in Groningen.

Zaterdag 30 maart zijn we met de kung fu school uit Almere naar Groningen gereden voor een Workshop  Wushu van werelkampioenen en filmsterren Jade Xu en David Törok. In de mooie school van Earl blijd werden wij hartelijk ontvangen en kregen een korte rondleiding door de school van Earl Blijd.

Hoewel het deze keer om een Wushu workshop ging lijkt het in veel opzichten toch op wat wij ook in onze kung fu lessen doen.

Natuurlijk valt er veel te leren van deze zeer ervaren kung fu beoefenaars en hebben wij dus een zeer leerzame dag gehad in Groningen.

Behalve de Kung Fu trappen en sprongen kregen wij ook een deel van de workshop les in Breedzwaard. Voor sommigen was dit de eerste keer maar dat mocht de pret niet drukken we hebben ons allemaal goed vermaakt en hebben er zeker een goede workout aan gehad.

De workshop was georganiseerd voor het 40 Jarig bestaan van de school van Earl Blijd. Als je de kung fu school binnenkomt is dat ook wel te zien. Er is een grote verzameling van mooie wapens en foto’s aan de wanden en alles is mooi gedecoreerd. Misschien mogen wij ooit ook zo’n mooie eigen locatie hebben in onze kung fu school in Almere en Zaandam.

Datum: 30-03-2019

logo-FMAC-illustrator-GROOT

Volg ons

Contactformulier

Hier kunt u onze privacy statement vinden

Contactinformatie

 • Vestiging Almere
  Gymzaal Anna Park
  Sas van Gentlaan 10
  1324 CT Almere

  Vestiging Zaandam
  Gymzaal Rosmolenbuurt
  Rosmolenstraat 103,
  1502 PE Zaandam

 • +31 646432970

Wij zijn lid van:

Copyright FHMA 2019 © Alle rechten voorbehouden.