Kung Fu Videos Gallerij

Wij maken regelmatig kung fu videos tijdens evenementen, trainingen of wedstrijden. Op deze manier kunt een zien hoe onze lessen een beetje in elkaar zitten. U kunt zien wat voor evenementen en andere dingen er voorbij komen in onze kung fu school. Over het algemeen zijn dit meestal compilaties van een training of aantal trainingen, een wedstrijd of ander evenement.

Hier onder zijn enkele van onze videos te vinden

We vinden het leuk als jullie een berichtje achter laten op onze youtube pagina als je 1 van onze videos leuk vind. Ook als jullie zelf leuke videos hebben vinden wij het leuk als u deze met ons deelt. Wel graag videos die te maken hebben met kung fu natuurlijk.

Ook voor vragen of opmerkingen over onze videos staan wij altijd open. stuur een bericht via ons contact formulier en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.
Onze Videos zijn ook te vinden op onze youtube pagina

Als je meer van onze school wilt zien kunt u het beste onze facebookpagina in de gaten houden. Deze word altijd up to date gehouden met het laatste nieuws. Ook hier kunt u onze videos natuurlijk bekijken. Ook hier kunt u een bericht achter laten of opmerkingen. 

kung-fu-videos-almere