Kung fu seminars voor Basisscholen

Wil jij als basisschool een keer wat anders proberen dan de huidige gymles. Of vind je dat de kinderen te weinig beweging krijgen. Wij als kungfu school willen daar graag bij helpen!

 

Onze Kung fu seminars zitten vol met bewegingsoefeningen, stretchen, conditie, balans en nog veel meer. Wij proberen dit altijd op een zo leuk mogelijke manier over te brengen.

 

Wij bieden basisscholen aan om eenmalig per school een clinic op onze website aan te vragen. Op dit moment is het alleen mogelijk voor ons om op woensdag of vrijdag langs te komen.

 

Waarom bieden wij Kung fu seminars gratis aan?

 

Wij zijn constant opzoek naar nieuwe leden. Dit proberen we middels het geven van clinics op basisscholen. Ook willen wij graag de sport Shaolin Kungfu promoten, wat bij velen nog onbekend is. Daarnaast hebben kinderen meer beweging nodig en lichamelijk oefeningen, shaolin helpt hierbij. De basisschool heeft daarbij ook een vervanging voor de huidige gymlessen. Een win win situatie!


De lessen bestaan uit de volgende onderdelen:
- Warming-up
- Conditie

- Basis shaolin kungfu

- Mini vorm

Mocht u zelf ideeen hebben voor een clinic of evenement kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen om te kijke of we iets voor u kunnen betekenen.

Wij hebben ook nog vele andere evenementen gedurende het jaar zowel bij ons in de school als op locatie bij onder andere bedrijven, scholen en theaters.

Bekijk ook onze overige evenementen op onze Facebook pagina

 

Kung Fu Kids Almere

Aanvraag Clinic

Maak een afspraak voor een clinic op uw school / vereniging

Hier kunt u onze privacy statement vinden