Airtrack training
speciale training voor | Radslag zonder handenSalto'sFlikflakOverslagen nog veel meer... 

Acrobatiek in Almere

Tijdens onze reguliere lessen trainen wij regelmatig acrobatiek in almere. Wij maken daarbij gebruike van onze airtrack. Dit is een speciale opblaasbare springvloer speciaal ontwikkeld voor acrobatiek / turnen / tricking. 

Ook hebben wij regelmatig aparte extra trainingsdagen voor iedereen die zich wil focussen op acrobatiek. Tijdens deze trainingen besteden meer tijd aan het stap voor stap aanleren van verschillende oefeningen. Denk hier bij aan dingen zoals: Salto's, Flikflaks, Radslag zonder handen, Overslag, Arabier, Schouderrol. Ook trainen wij hier op de sprongtrappen waardoor je net wat meer afzet hebt om de techniek van de trappen te leren beheersen.

Voor acrobatiek in almere ben je bij ons dus aan het juiste adres. Ook meedoen met onze kung fu lessen? meldt je an voor een proefles:

Schrijf je hier in voor 1 van onze proeflessen of bel voor meer informatie +31 06 46 43 29 70

Veilig

Doordat de airtrack groot en breed is (9x6 meter) is het veel veiliger om acrobatiek te trainen dan op een reguliere mat. Er is minder kans om naast de mat te vallen en daarnaast gebruiken we naast de airtrack nog de normale matten mocht er toch iemand naast de airtrack belanden. Zo kunnen we veilig moeilijkere sprongen leren.

Attributen

Naast de airtrack hebben wij ook extra attributen zoals opblaasbare rollen om veilig dingen als de flikflak te kunnen leren. Ook hebben wij extra opstapjes om vanaf een verhoging te kunnen springen als de sprongkracht nog niet genoeg is.

Professionele Begeleiding

Naast onze kung fu leraren hebben wij een aantal begeleiders uit de turnwereld. Zij hebben alle kennis om stap voor stap bepaalde moeilijke sprongen aan te kunnen leren. Daarnaast hebben zij zelf op hoog niveau geturnt dus weten precies waar de moeilijkheden zitten in de oefeningen.

Zelfverdediging

Naat Acrobatiek kan de airtrack ook gebruikt worden tijdens onze zelfverdedigingslessen. Bijvoorbeeld om het vallen te oefenen tijdens het werpen van elkaar. Oook kunnen we de moeilijke sprongen zoals de butterfly kick, butterfly twist leren op een veilige manier.